De Salon

De trimsalon behoort met 30m² tot één van de grootste trimsalons in de omgeving waar de hond individueel behandeld word. Dit maakt de salon ook uitermate geschikt voor de grotere honden die zo op een verantwoorde manier getrimd kunnen worden.

De behandeltafel is in hoogte verstelbaar zo kunnen grote honden gemakkelijk op- en afstappen en voor de kleine honden kan het extra hoog zodat we een optimaal zicht op de vacht en het model hebt.

AmazingDogs - Hondentrimsalon - Honden- en kattentrimster
De badvoorziening bestaat uit twee baden. De kleine honden worden opgetild en in de wasbak geplaatst. Voor de grote honden is er een eigen instapmogelijkheid.
De honden worden na hun wasbeurt droog geföhnd met een waterblazer. Deze blaast warme lucht en blaast harder dan een gewone föhn. Hierdoor blaas je veel overtollige haren weg en is de hond sneller droog zodat de hond niet onnodig lang op tafel hoeft te staan.
AmazingDogs - Hondentrimsalon - Honden- en kattentrimster
Er word gewerkt met schone hygiënische instrumenten die goed onderhouden worden. Na iedere behandelingen worden de instrumenten steriel gemaakt door middel van een sterilisator, de tafel en het bad wordt gedesinfecteerd. Zo wordt de gezondheid van uw hond gewaarborgd.